Nosaltres

Qui som?

Som uns apassionats de l'ensenyament. Joves, dinàmics, amb molta experiència en el món educatiu i sempre treballant amb la fermesa de què tothom pot aconseguir el que vulgui si s'ho proposa i hi treballa de valent. Creiem que els nostres alumnes poden arribar a superar totes les proves que se'ls posi davant, només cal donar-los-hi molta motivació i una mica d'orientació.

Per això, a acadèmia Marta, junt amb l'antic equip de The Brainy club, integrem l'acompanyament als estudis amb serveis de psicologia, psicopedagogia, logopèdia i reforç escolar, sempre anant amb l'objectiu de donar solucions i respostes als nostres alumnes i les seves famílies, amb la coordinació de les escoles i altres professionals. 


La nostra filosofia

Metodologia

Preus assequibles

Si sou família nombrosa podreu gaudir de descomptes especials, consulta-ho!

Garantia professional
Formem un equip humà i professional, multidisciplinar, amb molta experiència i que sempre vetlla per el benestar dels estudiants.

Amplia gama de serveis

Tant reforç escolar com seguiment personalitzat, a la nostra acadèmia podeu trobar els serveis que busqueu.


Atenció propera i personalitzada
Cada persona té el seu ritme i manera d'aprendre, la nostra funció és proporcionar-li les eines i suport per aconseguir-ho.

Treballem en equip
Ens coordinem amb l'escola, la família, els professionals educatius i amb altres entitats externes. Creem fermament que junts sempre treballem millor.

Assessorament i seguiment

Oferim un seguiment educatiu basat en un proper acompanyament a les famílies, escoles i altres professionals implicats en l'aprenentatge de l'estudiant.


La nostra filosofia

Ens és complicat especificar una metodologia concreta ja que creiem que aquesta s'ha d'adaptar a cada un dels nostres alumnes i no al contrari. 

Cada cas és únic i per això adaptem la nostra manera de treballar per a poder donar la resposta necessària. 

Sabem que els punts claus per l'èxit educatiu són el treball en equip, professionals dedicats i col·laboració amb la resta de membres educatius per tal de dibuixar un cercle al voltant de l'estudiant.