L'acadèmia

Què és The Brainy Club

Som uns apassionats de l'ensenyament, joves, dinàmics, amb molta experiència en el món educatiu i un gran objectiu: demostrar que tothom pot aconseguir el que  vulgui si s'ho proposa i hi treballa de valent.

 

Creiem que els nostres alumnes poden arribar a superar totes les proves que se'ls posi davant, només cal donar-los-hi molta motivació i una mica d'orientació.


L'espai

L'acadèmia The Brainy Club és un espai on aprendre es converteix en una tasca agradable. 

 

Els colors, la distribució, l'organització... tot està pensat per a què els alumnes se sentin còmodes, ja siguin grans o petits.

 


Un espai pensat per a tothom

  • Espai joves:
    • 3 aules agradables per joves i adultsAules pensades i creades per a grups molt reduïts.
      El domini de colors neutres i l'absència d'elements decoratius facilita la concentració, i l'organització de les aules augmenta el  rendiment del grup.
  • Espai infantil
    • 2 aules infantils: colors divertits, enèrgics, que inviten a aprendre jugant. Són aules amb més espai, ja que la dinàmica de les sessions també és més activa. Mobiliari i material adaptat al creixement dels més petits de casa.

Filosofia The Brainy Club

Estem convençuts que tothom pot aconseguir el que es proposa si treballa de valent, i ho volem demostrar als nostres alumnes. Creiem en la individualitat del nen/a, i ho respectem mitjançant classes reduïdes i tractament personalitzat.

 

I, sobretot, volem que els nostres alumnes tinguin una experiència positiva durant l'aprenentatge.


"L'important de l'educació no és ensenyar, és despertar."

Ernest Renan